ЩО ВАМ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ?
| |
Козак | Дата: Чт, 18 Вересня 08, 20:36 | Сообщение # 76 |
Граф
Статус: Відсутній
| Яке відношення до козаків має пісня "ГОП-СТОП"?? А чи можна налаштувати увімкнення музики за бажанням? В мене трафік куштується!
"Єдина людина, яка поводиться розумно, - це мій кравець. Він знімає з мене мірку щоразу, як я до нього приходжу. А інші люди мають мою стару мірку і гадають, що вона підходить мені завжди." Б.Шоу
|
|
| |
siv | Дата: Пн, 06 Жовтня 08, 01:04 | Сообщение # 77 |
Військовий Писар
| Quote (Козак) Яке відношення до козаків має пісня "ГОП-СТОП"?? А чи можна налаштувати увімкнення музики за бажанням? В мене трафік куштується! вкотре повторюю, автоматично плеєр завантажує лише IE. Користуйся Firefox/Opera і плеєр буде грать лише тоді, коли ти проскролиш сторінку до самого низу нижче чату. Якщо взагалі нема бажання бачити плеєр, то його можна заблокувать як об'єкт і тоді браузер взагалі не буде його завантажувати. І чого це пісні мають мати якесь відношення до козаків? Багато таких прикольних пісень знайдеш? І чим тобі не подобається Гоп-стоп не розумію. Втім я бачу Любомир замінив плеєр на радіо. [UKRAINA]LUBOMYR, підправ якось радіо, воно "конфліктує" з рекламою)
Наше сало за рублі? Геть прокляті москалі!
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Пн, 06 Жовтня 08, 11:17 | Сообщение # 78 |
Старшина
| siv, нормально) треба економити на площі сайту)
Слава Україні та Українському народу!
|
|
| |
Козак | Дата: Сб, 11 Жовтня 08, 21:47 | Сообщение # 79 |
Граф
| Quote (siv) Користуйся Firefox/Opera Навіть якби я заходив лише на цей сайт, то це не було б вирішенням проблеми, бо Хром рулить)))Додано (11.10.2008, 20:47) ---------------------------------------------
Quote (siv) І чого це пісні мають мати якесь відношення до козаків? Ці пісні тут, бо подобаються певній людині, чи треба щоб сайт вирізнявся чимось серед інших?
"Єдина людина, яка поводиться розумно, - це мій кравець. Він знімає з мене мірку щоразу, як я до нього приходжу. А інші люди мають мою стару мірку і гадають, що вона підходить мені завжди." Б.Шоу
|
|
| |
siv | Дата: Нд, 12 Жовтня 08, 15:01 | Сообщение # 80 |
Військовий Писар
| Quote (Козак) Навіть якби я заходив лише на цей сайт, то це не було б вирішенням проблеми, бо Хром рулить))) справа кожного, але я не з тих, хто кидається на супер нові розробки для постійного користування. Поставив я його і видалив. До Опери йому ще далеко. До того ж це лише бети. У всіх тестах лідери все ще на своїх місцях Тож всі ці розмови про супер швидкість - плітки ламерів, купившихся на просте оформлення і слово "google". До речі від недавна можна скачати стабільні версії Опери 9.6 й 3.1 Фаєрфокса. Quote (Козак) Ці пісні тут, бо подобаються певній людині, чи треба щоб сайт вирізнявся чимось серед інших? Можливо встановимо цензуру і перед тим як Любомир буде викладувать треки у плеєр, будемо розсилати їх всім соканам і питатися дозволу? Якби ти бував тут частіше, то знав би "народну" думку. Якраз вона і підтверджує наше вирізняння серед інших. Знав би ти, скільки раз особисто мене питали де його скачать. Взагалі ти перший хто такої думки. Навіть росіяни не проти. А як не хочеш вирішувати цю проблему так, як її вирішив би кожний, то нічим я тобі допомогти не можу. P.S. Певна людина - це не я.
|
|
| |
Козак | Дата: Нд, 12 Жовтня 08, 15:34 | Сообщение # 81 |
Граф
| Quote (siv) До Опери йому ще далеко В тих функціях, що потрібні тобі - цілком можливо. Ти знаєш чим принципово різниться хром від опери, вогнелиса і іе до 8 версії? Підскажу, це пов'язано з модульністю та безпекою. Quote (siv) красиве оформлення і слово "google" У ньому є інтерфейсні фішки, що в інших відсутні. Quote (siv) Можливо встановимо цензуру і перед тим як Любомир буде викладувать треки у плеєр, будемо розсилати їх всім соканам і питатися дозволу? Пропонуй. Навіщо ти запитуєш? Quote (siv) Знав би ти, скільки раз особисто мене питали де його скачать. Не зрозумів, кого скачать... Quote (siv) А як не хочеш вирішувати цю проблему так, як її вирішив би кожний Уникнення проблеми не є її рішенням. Quote (siv) P.S. Певна людина - це не я. Як я і думав... Цікаво, як довго, заходячи на форум, я буду опускатися до низу сторінки і натискати паузу, читаючи нову тему чи повідолення?
|
|
| |
siv | Дата: Пн, 13 Жовтня 08, 00:31 | Сообщение # 82 |
Військовий Писар
| Quote (Козак) Не зрозумів, кого скачать... трек Quote (Козак) Уникнення проблеми не є її рішенням. я мав наувазі блокування плеєру браузером. Якщо це неможливо у хромі... я не можу нічим зарадити Quote (Козак) Як я і думав... і до чого тут три крапки у кінці? Не я запропонував ставити цю музику, не я її ставив. Якось доказувать не збираюсь. І взагалі я відповів тобі у цій темі лише тому, що хотів допомогти, а не захищати музику. Якщо мої поради тебе не влаштовують, будь ласка... Любомир, кинь поверх пару інших треків, бо мене насторожує ця ситуація
|
|
| |
Козак | Дата: Пн, 13 Жовтня 08, 01:20 | Сообщение # 83 |
Граф
| Quote (siv) Якщо мої поради тебе не влаштовують, будь ласка... Порада змінити браузер мене дійсно не влаштовує. Тоді є таке питання, наскільки складним написати для профіля користувача властивість відображати/активовувати цей плеєр?
|
|
| |
siv | Дата: Пн, 13 Жовтня 08, 22:45 | Сообщение # 84 |
Військовий Писар
| Quote (Козак) Тоді є таке питання, наскільки складним написати для профіля користувача властивість відображати/активовувати цей плеєр? це неможливо. подивись у настройках хрома, можливо там є така фіча
|
|
| |
Козак | Дата: Вт, 14 Жовтня 08, 00:09 | Сообщение # 85 |
Граф
| Quote (siv) подивись у настройках хрома, можливо там є така фіча Це один з мінусів Хрому, тут налаштувань мізер... Я ще хотів запитать щодо форми на головній сторінці входу у форум.
|
|
| |
siv | Дата: Вт, 14 Жовтня 08, 01:52 | Сообщение # 86 |
Військовий Писар
| Quote (Козак) форми на головній сторінці входу у форум цікаве питання мабуть) ну то чого не питаєш?
|
|
| |
Козак | Дата: Вт, 14 Жовтня 08, 08:28 | Сообщение # 87 |
Граф
| Quote (siv) ну то чого не питаєш? Ти не любиш сприймати натяки чи не вмієш? Надаю перевазі грі слів, а не прямому лексичному набору пов'язаних між собою їх.
|
|
| |
siv | Дата: Вт, 14 Жовтня 08, 15:02 | Сообщение # 88 |
Військовий Писар
| Quote (Козак) Надаю перевазі грі слів, а не прямому лексичному набору пов'язаних між собою їх. Непрямий лексичний набір непов'язаних між собою "їх" це не гра слів, а якесь божевілля. Коротше якщо маєш ще якісь претензії, то кажи прямо.
|
|
| |
Козак | Дата: Пт, 07 Листопада 08, 19:18 | Сообщение # 89 |
Граф
| Претензій жодних. Пропозиція зробити форму входу до форуму на головній сторінці. Додано (14.10.2008, 17:50) ---------------------------------------------
Quote (siv) цікаве питання мабуть) ну то чого не питаєш? От в чом прикол. Ти подумав, що вона є. Її немає просто. Ось і все. )))Додано (07.11.2008, 18:18) --------------------------------------------- В когось буває, що його повідомлення після натискання "Відправити", не з'являються? Доводитись ще раз писати.
|
|
| |
yaroslav | Дата: Чт, 20 Листопада 08, 20:23 | Сообщение # 90 |
Барон
| хммммм, проблемка в тому, що не працює анімація на цей смайл :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ , що робити ?
Mesemerizer
|
|
| |
-FRoST- | Дата: Чт, 20 Листопада 08, 20:26 | Сообщение # 91 |
Маркіз
| Все
Кому че, кому ниче, кому хрен через плече, кому майку полосату, кому пи*ку волосату! :D
|
|
| |
Alex_say | Дата: Сб, 21 Лютого 09, 04:22 | Сообщение # 92 |
Дворянин
| Мені не подобається, що плеєр грає тільки один трек, коли ти часто змінюєш сторінки, ходиш по форуму і т д. Це починає просто надокучати хоч і пісня нічого :(. Пропоную таке, щоб пісня змінювалася при зміні сторінки - думаю понятно що я маю на увазі. Дякую!
Бронетьомкин Поносец
|
|
| |
X-Zamen | Дата: Сб, 21 Лютого 09, 14:25 | Сообщение # 93 |
Маркіз
| Мне вообще плеер не нравится. У каждого в компе свой плеер есть. Пусть его и слушают..
|
|
| |
-=brat=- | Дата: Сб, 21 Лютого 09, 23:25 | Сообщение # 94 |
ХОРУНЖИЙ
| X-Zamen, Да плеер просто иногда кумарит((((((+1
|
|
| |
siv | Дата: Пн, 23 Лютого 09, 03:37 | Сообщение # 95 |
Військовий Писар
| Quote (|UKRAINA|Alex_say) Мені не подобається, що плеєр грає тільки один трек, коли ти часто змінюєш сторінки ну так лиши одну кореневу для чату наприклад і з з неї відкривай інші. Відповідай там і закривай. X-Zamen, -=brat=-, якщо іноді кумарить - іноді його блокуй)
|
|
| |
Alex_say | Дата: Нд, 01 Березня 09, 11:02 | Сообщение # 96 |
Дворянин
| В тому то пробл - відкриваєш-закриваєш, тасама пісня спочатку! А коли дві сторінки одночасно, то два плеєри грає накупу. Попробуй сам. Дякую за увагу.
Бронетьомкин Поносец
|
|
| |
[SICH]_FAnat | Дата: Вт, 27 Липня 10, 22:00 | Сообщение # 97 |
Еcкваєр
| Мені дуже подобається ваш клан, але чи не заннадто суворі правила для вступу? я маю на увазі "!Обовязкова участь гравця у ЛСН " ?
Головне бажання та настрій, саме вони диктують хід гри.
|
|
| |
X-Zamen | Дата: Ср, 28 Липня 10, 01:01 | Сообщение # 98 |
Маркіз
| Во-первых: Оффтоп (тут вообще за сайт тема идет) Во-вторых: Сильный клан, для сильных игроков!!!
|
|
| |
[IFUA]-JD- | Дата: Пн, 30 Серпня 10, 15:26 | Сообщение # 99 |
Еcкваєр
| Всем привет ! Чучуть мож не та тема, но все же, все у вас нормуль, даж не к чему придраться хД Я хочу чтоб было еще лучше, почему ?- да просто - клан хороший, никогда почти не слышал от вас с свой адрес плохого, хотя я и сам не ангел ) вопщем я предлагаю вам скрипт для свертки форумов, скрипт хороших и нужный мне кажется. (работает 100% - можете посмареть у нас.) без приколов,червей и взякой заразы ) понравится- оставите, нет- так нет... сам код (общий вид страниц форума, ставите куданить после первого <body> ) Code <div id="forumbody">$BODY$</div><?if($PAGE_ID$='main')?><style type="text/css"> .gTopCornerRight {display:none;} </style> <script type="text/javascript" src="ссылка на файл, который залили"></script><?endif?> и файл этот качнуть и добавить в корень сайта
^ IFUA CLAN ^
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Ср, 01 Вересня 10, 02:31 | Сообщение # 100 |
Старшина
| [IFUA]-JD-, Привет. Спс за такое внимание к нам) Ну ето робота для Сани Замена. Когда он появится я ему звякну чтоб сюда заглянул.
Слава Україні та Українському народу!
|
|
| |
|