Хочу в Клан
|
|
[UKRAINA]DeMoNq | Дата: Вт, 24 Лютого 09, 14:21 | Сообщение # 51 |
![[UKRAINA]DeMoNq](http://s3.ucoz.net/a/_3/44.gif) Король
Статус: Відсутній
| Quote (FLOP) Ви знаєте як я граю? НІ!!!!!!!!!! То чому зразу бакланете? :( Цікаве слово)) Додано (24.02.2009, 13:21) --------------------------------------------- <<видалено>>
|
|
| |
Rander | Дата: Вт, 24 Лютого 09, 19:57 | Сообщение # 52 |
 Маркіз
| DeMoNq, все забей на эту тему он почти принят)))
|
|
| |
[UKRAINA]DeMoNq | Дата: Вт, 24 Лютого 09, 22:36 | Сообщение # 53 |
| Саня ти видалив частину мого коменту? Чому?Quote (Rander) DeMoNq, все забей на эту тему он почти принят))) Так той так мож я помиляюсь
|
|
| |
siv | Дата: Ср, 25 Лютого 09, 22:13 | Сообщение # 54 |
 Військовий Писар
| Quote (DeMoNq) Саня ти видалив частину мого коменту? Чому? бо підіймаєш давно пережовану не потрібну тему
Наше сало за рублі? Геть прокляті москалі!
|
|
| |
[UKRAINA]DeMoNq | Дата: Ср, 25 Лютого 09, 22:22 | Сообщение # 55 |
| Quote (siv) бо підіймаєш давно пережовану не потрібну тему Цей комент був просто як доповнення.
|
|
| |
[UKRAINA]YURASIK | Дата: Ср, 25 Лютого 09, 22:46 | Сообщение # 56 |
![[UKRAINA]YURASIK](/avatar/64/456112.jpeg) Король
| Я наприклад проти щоб випробувальний термын був хотя б мысяць.Наш клан не достатньо сильний щоб ставити такы умови вступу.Наше майбутнэ думаю в наборі перспективних гравців тому що дійсно супер серйозного гравця ми не заманим нічим поки рівень гри середній по клану.Головне ,думаю прийняти перспективних .Основне завдання втримати їх і зробити повноцінними іграками ,які відчують дух клану і будуть з ним до кінця.Думаю політика клана повинна лишитись в бородьбі за кількість а не за якість ,поки клан не стане на тверді ноги.
ВИ ЇХ НЕ БАЧИТЕ І Я ЇХ НЕ БАЧУ АЛЕ ВОНИ Є.....
|
|
| |
FLOP | Дата: Пт, 27 Лютого 09, 09:15 | Сообщение # 57 |
 Дворянин
| YURASIK, Я тебе підтримую!!!
|
|
| |
[UKRAINA]6YM6OKC | Дата: Пт, 27 Лютого 09, 10:14 | Сообщение # 58 |
![[UKRAINA]6YM6OKC](/avatar/96/497429.jpg) СВЯТИЙ
| Quote (YURASIK) Я наприклад проти щоб випробувальний термын був хотя б мысяць.Наш клан не достатньо сильний щоб ставити такы умови вступу.Наше майбутнэ думаю в наборі перспективних гравців тому що дійсно супер серйозного гравця ми не заманим нічим поки рівень гри середній по клану.Головне ,думаю прийняти перспективних .Основне завдання втримати їх і зробити повноцінними іграками ,які відчують дух клану і будуть з ним до кінця.Думаю політика клана повинна лишитись в бородьбі за кількість а не за якість ,поки клан не стане на тверді ноги. еле якшо подивитися х другої сторони, то наш клан буде не гірше рояла, і тоже будуть казати шо в нас всі нуби і шо до нас легко попасти. п.с. легко попасти - легки піти, без проблем. мені вже багато хто на гс питався як попасти до клану бо хоче начитися грати, і я завжди відповідаю, шо клан не тільки школа....
ггггггггггггггррррррррррррррррррррр...!!!!
|
|
| |
FLOP | Дата: Пт, 27 Лютого 09, 10:54 | Сообщение # 59 |
 Дворянин
| я пропоную робити турніри для ти хто хоче встутити в клан !!!! І вибирати найкращих!!!
|
|
| |
[UKRAINA]6YM6OKC | Дата: Пт, 27 Лютого 09, 12:19 | Сообщение # 60 |
![[UKRAINA]6YM6OKC](/avatar/96/497429.jpg) СВЯТИЙ
| Quote (FLOP) я пропоную робити турніри для ти хто хоче встутити в клан !!!! І вибирати найкращих!!! ага, особливо якшо бажаючі аматори, то виберем найкращого з них)))
ггггггггггггггррррррррррррррррррррр...!!!!
|
|
| |
Rander | Дата: Пт, 27 Лютого 09, 13:03 | Сообщение # 61 |
 Маркіз
| Quote (FLOP) YURASIK, Я тебе підтримую!!! ну еще бы ты был не согласен , это же в твоих интересах Quote (FLOP) я пропоную робити турніри для ти хто хоче встутити в клан !!!! І вибирати найкращих!!! хы мы тут сами то турниры свои сыграть никак не можем а ты предлагаешь для желающих к нам их организовывать.Додано (27.02.2009, 12:03) ---------------------------------------------
Quote (YURASIK) Я наприклад проти щоб випробувальний термын був хотя б мысяць.Наш клан не достатньо сильний щоб ставити такы умови вступу.Наше майбутнэ думаю в наборі перспективних гравців тому що дійсно супер серйозного гравця ми не заманим нічим поки рівень гри середній по клану.Головне ,думаю прийняти перспективних .Основне завдання втримати їх і зробити повноцінними іграками ,які відчують дух клану і будуть з ним до кінця.Думаю політика клана повинна лишитись в бородьбі за кількість а не за якість ,поки клан не стане на тверді ноги. Юра це бред , предлагаешь набирать абсолютно всех?не смотря не на уровень игры не на что другое?хочешь сделать тз клана проходной двор и в котором будет до фига леваков?
|
|
| |
FLOP | Дата: Чт, 26 Березня 09, 10:32 | Сообщение # 62 |
 Дворянин
| Я Забираю свою заявку!!!! Але хочу бути в дружніх відносинах з Кланом УКРАЇНА!!!
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Чт, 26 Березня 09, 16:48 | Сообщение # 63 |
![[UKRAINA]LUBOMYR](/avatar/68/577775.gif) Старшина
| ого тема стара...навіть забув про такого...але не буду згадувати бо нема смислу) тему закрито
Слава Україні та Українському народу!
|
|
| |