Ukr-liga
|
|
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Пт, 19 Грудня 08, 17:52 | Сообщение # 1 |
Старшина
Статус: Відсутній
| Давайте создамо лігу покищо тільки для нашого клану...а в майбутньому коли все буде організовано в лізі тоді можливо позволимо іншим кланам приймати там участь для конкуренції. Для создання любої ліги потрібно перше придумати структуру проведення ліги тому пропонуйте свої варіанти і викладайте ідеї. Хто хоче бути адміном ліги і шарить в укозі будуть 3-4 адміни.
Слава Україні та Українському народу!
|
|
| |
|
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Пт, 19 Грудня 08, 18:08 | Сообщение # 3 |
Старшина
| та не...в лсн якесь дуже круте...я говорив з ролькомом раз... кароче від них допомоги не дочикаємось
|
|
| |
KoPoJIb_ | Дата: Пт, 19 Грудня 08, 18:09 | Сообщение # 4 |
Дворянин
| Давайте я буду адміном Але вважаю, що структуру ліги треба зробити відмінною від ЛСН, бо слямзить структуру дуже просто. Давайте спочатку подумаємо, а потім якщо нічого непридумаємо розглянемо варіант з структурою ЛСН.
Пусть душа моя кричит от боли, Пусть в глазах стоит сплошной туман, Лучше камнем вниз, Чем жить по чьей-то воле. Этот путь я выбрал сам. Ария, "Путь в никуда"
|
|
| |
|
KoPoJIb_ | Дата: Пт, 19 Грудня 08, 21:49 | Сообщение # 6 |
Дворянин
| Quote (|UKRAINA|LUBOMYR) тільки для нашого клану.. Думаю краще залучити декілька надійних людей з інших кланів!! Бо якщо будемо робити тільки для себе - великого сенсу небачу( Тут з турніром неможемо вирішити, а тут ціла ліга Гдаю краще домовитися з деякими іншими кланами: +си: -зможемо зробити краще і швидше. Хто в чому розбирається буде робити, у когось якісь ідеї - будемо втілювати якось. -буде набагато більше гравців, і рівень буде вищим!!!! Я за те, щоб звязатися з іншими кланами!!!
Пусть душа моя кричит от боли, Пусть в глазах стоит сплошной туман, Лучше камнем вниз, Чем жить по чьей-то воле. Этот путь я выбрал сам. Ария, "Путь в никуда"
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Пт, 19 Грудня 08, 22:01 | Сообщение # 7 |
Старшина
| ще раз повторюю...це проби...перше грає тільки наш клан...а потім інші і можливо візьмем інших адмінів
|
|
| |
-FRoST- | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 06:56 | Сообщение # 8 |
Маркіз
| Мой сайт вы видели в укозе я разбираюсь...как 2 пальца ап асфальт) Давайте устроим голосование
Кому че, кому ниче, кому хрен через плече, кому майку полосату, кому пи*ку волосату! :D
|
|
| |
Getman | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 10:39 | Сообщение # 9 |
Граф
| [UKRAINA]LUBOMYR, а сколько ты опций думаеш сделать в будущей лиге??просто если столькоже сколько и в ЛСН то я думаю лучше делать лигу напару с какимто другим кланом, будет больше игроков и интиреснее игры...
|
|
| |
-FRoST- | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 13:07 | Сообщение # 10 |
Маркіз
| Опции наверно: 5000 0pt 1000 0pt s M 5000 20pt noart 5000 20pt ukr Def ili aop
Кому че, кому ниче, кому хрен через плече, кому майку полосату, кому пи*ку волосату! :D
|
|
| |
Ka}I{aH | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 13:17 | Сообщение # 11 |
СТАРШИНА
| 5000 20 пт 5000 20 пт укра 1000 20 пт 1000 20 пт укра $$$ 10 пт(АОП) $$$ 10 пт(DEF) 1000 0пт 5000 0пт
|
|
| |
-=brat=- | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 14:07 | Сообщение # 12 |
ХОРУНЖИЙ
| Я предлогаю трошки другое. Зделать постоянный чемп только для клана! Наминации токие 5000 Укра и но арт, Деф, 1000 0пт.На мой взляд этих опций хватит.Играть должен каждый активный соклан! На всех опциях. Таким оброзом поднимин общий уровень игры клана! Те кто небудет играть как-то наказывать (типа бан на сайте неделю или две) Ну конечно создать тему для тех кто по той или иной причине играть не может. Если идея пройдёт , надо зделать пару таблиц и придумать как будем назначать поединки)))что думаете?
|
|
| |
Ka}I{aH | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 14:11 | Сообщение # 13 |
СТАРШИНА
| http://ukr-liga.at.ua/
Сообщение отредактировал [-^Ka}I{aH^-] - Сб, 20 Грудня 08, 14:12 |
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 15:33 | Сообщение # 14 |
Старшина
| Проблема з націями...придлагаю свій варіант... скільки там націй 16 вроді хз?... кароче робим так.ділимо на номири 1)укра 2)франція 3)англія 4)нідерланди і так дальше... наприклад хтось хоче когось визвати ...пише в спіціальній темі яку ми создамо з дімою. Наприклад брат мене визиває і це перша гра ліги і граєм 1)укрою...потім ще когось визиває це друга гра ліги в тій номінації...і граєм 2) францією...надіюсь все понятнону як на лсн звичайно не вийде тому придлагаю таку примітивну форму виовів...
|
|
| |
-FRoST- | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 15:58 | Сообщение # 15 |
Маркіз
| [-^Ka}I{aH^-], Смените дизайн))
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 18:58 | Сообщение # 16 |
Старшина
| Quote (|UKRAINA|-FRoST-) -^Ka}I{aH^-], Смените дизайн)) случайно не знаеш кто проголосовал за оценку сайта "ужасно")))))
|
|
| |
-FRoST- | Дата: Сб, 20 Грудня 08, 20:01 | Сообщение # 17 |
Маркіз
| [UKRAINA]LUBOMYR,
|
|
| |
Козак | Дата: Нд, 21 Грудня 08, 16:15 | Сообщение # 18 |
Граф
| Як на мене, опції здебільшого мають різнитись від ліговських, за винятком однієї-двох найпопулярніших. 1000 10 і 20 пт, лями 0 пт. Можливо рандоманію 2-2 (як раз гратимуть в парі лямщик і стандартник наприклад). Аоп 1000 ще прикольна опція. Сайт прикольний, тільки не зрозумів, яка там структура ігор між гравцями?
"Єдина людина, яка поводиться розумно, - це мій кравець. Він знімає з мене мірку щоразу, як я до нього приходжу. А інші люди мають мою стару мірку і гадають, що вона підходить мені завжди." Б.Шоу
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Нд, 21 Грудня 08, 18:17 | Сообщение # 19 |
Старшина
| Люди ліга розпочалась! уже пізно щось змінювати хібашо в наступному сезоні уже зіграно 1 титульну гру на 5000 20 пт [UKRAINA]^brat^ 0-1 [UKRAINA]LUBOMYR реєструйтесь та грайте томущо 1-3 людям на номінації бути тупо!
|
|
| |
^CTPEJIA^ | Дата: Чт, 25 Грудня 08, 19:38 | Сообщение # 20 |
Барон
| Любомир , почему Лига не пашет..никто не заходит,не пишет..Помоему наша лига не состоялась..Или я не прав?Я предлагаю открыть вход в лигу кланам 5-6(желательно украинским) что б на сайте лиги было б поживее, активнее..
"Не место корысти там где слышен крик о помощи" Ю.Г.
|
|
| |
-FRoST- | Дата: Пт, 26 Грудня 08, 16:06 | Сообщение # 21 |
Маркіз
| Пускай кто-то побегает по сайтам кланов и покидает ссылки может кто и откликнется
|
|
| |
Faraon | Дата: Сб, 27 Грудня 08, 23:34 | Сообщение # 22 |
Дворянин
| Ліга то працює соклани забили на Люба працю і ніхто не хоче грати Додано (27.12.2008, 22:34) --------------------------------------------- Фрост ти шо на лігу зовсім незаходиш я тибе вже тиждень тому визвав а ти мовчиш
Faraon
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Нд, 28 Грудня 08, 14:14 | Сообщение # 23 |
Старшина
| Грайте грайте! Faraon, читай регламент..я вроді там писав чи ні...кароче можна технічну поразку поставити
|
|
| |
[UKRAINA]LUBOMYR | Дата: Ср, 31 Грудня 08, 00:09 | Сообщение # 24 |
Старшина
| тут один з клану сыч хоче приймати участь в нашый лызы що робити дозволити ыншим кланам участвувати в лызы чи як???
|
|
| |
Getman | Дата: Ср, 31 Грудня 08, 10:07 | Сообщение # 25 |
Граф
| [UKRAINA]LUBOMYR, я за... кстате у мня игра с королём но я его немогу найти,а на мои сообщегия дай аську или напиши мне неотвечает...
|
|
| |