Всьо дивлюсь ті останні два Додано (21.02.2011, 23:31)
---------------------------------------------
Зеник початок бачу супер нарешті склади ставиш. АКАДЕМІЮ забуваєш запамятай 200 тік починай робити академію. Склади до століття треба було більщше трошки пізно ти сообразив і чуть пізніше нього в століття зайшов. Він грав в стару тактику ввв в 3 гц тобто швидке століття але потім все гірше і гірше , я б радив так грати на лагах. 7 конюшня 48 000 золота 220 000 дерева, ти міг робити спокійно. От треба було доганяти зразу після бою і стояти прямо перед ним розстрілюючи мясо яке надходило а ти йому дав час відновитись і стати сильнішим за тебе... рейди конями норм але удачний рейд це рейд без втрат а ти коней попросирав. І я був в шоці як ти просрав мушкетерів 17 століття нашо ти їх вперед послав в них мала дальність пострала і їх мочать скоро ВОНИ БУЛИ ТВОЇМ ШАНСОМ перебороти перевагу в конях стоячи ЗЗАДІ ВІЙСЬКА .Якшо рейдять в твоєму місті включай офіцерів 17 століття які перетовчуть всіх гусарів противника.
МЕГА ПОМИЛКА стояти стрілками 17 і 18 в одній лінії бо нема захисту від атак мяса і гусарів а якшо ці двоє дойдуть до твоїх тоді жопа і МЕГА ПОМИЛКА пускати коней коли в тебе коней менше + у противника ще й повно мяса перед стрілками... Ну він іший тип армії робив а ти не знав шо таке можна. Франція- мушкетри 18ст + мушкетери 17ст або стрілки 18ст + пікінери 17 ст. Розвиток в тебе нормальний вже. Воювати тоже вчишся. Набагато краще вже.
Додано (21.02.2011, 23:38)
[UKRAINA]caiter,
не поняв ти хочеш через дерево кірку брати чи через камінь?
бо можна і так і так.можливо через дерево навіть краще зараз бо всі барани в камінь грають.
ну а потім ти не знаєш обмінів і шо робити) такшо треба нам зіграти 2-3 гри разом і покажу шо до чого коли буде час в тебе і в мене. Ти просто не знаєш шо за чим і шо до чого) ти зразу після століття міг 3 казарми зразу ставати))гг)) ну нема поки шо коментувати. а так шось знаєш і умієш просто напрямок потрібно показати тобі і все.
Додано (21.02.2011, 23:56)
[UKRAINA]^basTa^,
СТОЇШ БЛЯ
молодець послухав мене і вже хоестами не бігаєш а мушкетерами карту розкриваєш для шахт.
молодець послухав мене і вже академія 200 тік = більш менш норм кірка але пізно купуєш уголь , з кайтером поканало з іншими не поканає.
БЛІН У ВАС З СЕЙФОМ ШОСЬ НЕ ТАК! казарми не строялись синхронізація.
якшо то правда то ти пізно всьо робив дуже і не можна казарми біля кордону ставити смерті швидкої хочеш?